Майже комедія: В Києві впіймали злодія, який ховався від поліції ... в дивані

Злодій пограбував дві квартири, біг по дахах будинків і не зміг винести награбоване.

Ілюстрація: ru.123rf.comУ Києві спіймали злодія, чия історія тягне на сюжет комедійного фільму ... а місцями і на премію Дарвіна. Цю історію розповіли в групі "Я люблю Київ" в Фейсбуці, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Зловмисник, йдучи по вулиці, побачив незнайомця в стані алкогольного сп'яніння, запропонував йому допомогти дійти додому. Коли чоловіки зайшли в квартиру, господар заснув, а його новий знайомий почав складати чужі речі в рюкзак. Він забрав мобільні телефони та оргтехніку. Однак в цей час хтось подзвонив у двері. «Непроханий гість» вирішив втекти через балкон.

Квартира перебувала на п'ятому поверсі, тому зловмисник виявився на даху балкона четвертого поверху. Мешканці будинку побачили незнайомця, який біжить по балконах і викликали поліцію.

Однак в якийсь момент перекриття даху не витримало чоловіка, тому зловмисник виявився вже в іншій квартирі. Господарів вдома не було, тому, не гаючи часу, візитер почав пакувати в рюкзак цінні речі. Вийти через двері він не зміг, а коли зрозумів, що його шукає поліція, вирішив сховатися ... в дивані.

Тоня Матвієнко розповіла, чому старша донька з'їхала від неї

неділя, 5 травень 2024, 17:04

Співачка Тоня Матвієнко в інтерв'ю програмі "Ближче до зірок" зізналася, що її старша донька Уляна з'їхалася з хлопцем. Зараз 25-річна Уляна також реалізує себе в режисурі, передають Патріоти України. «Мені її дуже не вистачає, але вона вже доросла дів...

"Вони підтримують також і Путіна": Епіфаній сказав, скільки вірян Московського патріархату лишилося в Україні

неділя, 5 травень 2024, 16:29

Предстоятель Православної церкви України Епіфаній озвучив відсоток населення України, що досі підтримує діяльність Української православної церкви Московського патріархату. Про це очільник ПЦУ заявив в інтерв'ю "Радіо Свобода", яке вийшло на Великдень,...