Майже той самий типаж: Експерт назвав, хто може бути "наступником" Чуркіна

Найближче за своїм типажем до покійного Чуркіна підходить речниця МЗС РФ Марія Захарова, однак у неї інша функція і вона не зможе його повноцінно замінити, вважає Сергій Толстов.

Віталій Чуркін. Фото:NewsTes

За своїм типажем представник МЗС Росії Марія Захарова знаходиться найближче до покійного постпреда РФ в ООН Віталія Чуркіна. Таку думку в коментарі Обозревателю висловив директор Інституту політичного аналізу і міжнародних досліджень Сергій Толстов, інформують Патріоти України.

"Але я все-таки не думаю, що Захарова може його замінити. У неї інша функція. До того ж в дипломатії завжди грає роль два чинники: необхідність виконання прямих функцій і становище в кар'єрній вертикалі.

Тобто людина повинна знати своє місце і знати, що можливість для просування з'явиться, коли для цього створяться певні умови. Яке буде рішення про його заміну - повністю залежить від адміністрації президента РФ", - сказав Толстов.

Уряд продовжив на місяць відстрочки від призову працівників підприємств: Що це означає

вівторок, 7 травень 2024, 16:52

У вівторок, 7 травня, Кабінет Міністрів ухвалив рішення продовжити на місяць термін дії чинних відстрочок від призову на військову службу під час мобілізації працівників підприємств. Про це йдеться на сайті Міністерства економіки України, передають Пат...

Мобілізація в Україні по-новому: Експерт назвав ймовірну кількість чоловіків, яких призвуть

вівторок, 7 травень 2024, 16:26

В Україні можуть мобілізувати кожного 10-го чоловіка відповідного віку. Таке припущення в коментарі для ТСН висловив колишній речник Генштабу ЗСУ, військовий експерт Владислав Селезньов, передають Патріоти України. "Є оціночні судження, що в Україні мо...