Маразм чи злий умисел? Кобзона знову спіймали на брехні про смертельно хворих друзів

Дві із потенційних "жертв смертельної хвороби" заявили, що є цілком здоровими.

Кобзону подобається брехати про інших? Фото: соцмережі.

Представник російського музиканта і композитора Ігоря Крутого спростував інформацію про те, що народний артист РФ нібито смертельно хворий, передають Патріоти України.

Як повідомляє 360tv, відповідні слух поширив в ефірі телепередачі "Пусть говорят" естрадний співак Йосип Кобзон, який розповів про своє онкологічне захворюванні і нібито схожі хвороби його товаришів-артистів.

"Нічого немає, все в порядку", - відповів на запитання журналістів асистент Ігоря Крутого. При цьому співрозмовник зізнався, що не бачив виступу Кобзона на телебаченні, але запевнив, що у композитора немає згаданої хвороби.

Примітно, що Ігор Крутой не єдиний артист, про якого згадував 80-річний Кобзон. Раніше озвучену ним хворобу спростував і бард Олександр Розенбаум. Музикант звернувся до фанів в Instagram, запевнивши, що знаходиться у відпустці і ніколи не отримував страшний діагноз.

Скільки доведеться українцям платити за розмитнення авто з ЄС: Озвучено ставки

четвер, 25 квітень 2024, 17:59

Вартість розмитнення авто з ЄС в 2024-му не змінилась. Мито на авто становить 10% від її заявленої вартості. Для електрокарів мито складає 0%. ПДВ становить 20% від суми вартості авто, мита та акцизного податку, передають Патріоти України. Розрахунок а...

Оце так! Влада у Мілані планує заборонити продаж морозива та піци вночі

четвер, 25 квітень 2024, 17:48

У Мілані, одному з найбільш відвідуваних туристами міст Італії, можуть ввести заборону на продаж їжі та напоїв навинос після опівночі. Заборона містить норму й про морозиво, що є частиною традиційного вечірнього дозвілля в місті. Про це повідомляє CNN,...