Маразм по-французьки: "Так близько від великої Росії ми не знаємо страху" - група з Франції заспівала гімн "ДНР" (відео)

Група виконує гімн французькою, проте на відео присутні російські субтитри.

Французька група Les Brigandes присвятила бойовикам "ДНР" гімн під назвою "Мільйон троянд (Гімн для Донбасу)". Про це свідчить відео групи на YouTube, передають Патріоти України.

З перших кадрів відео починається з демонстрації прапора "ДНР", а в наступному кадрі з’являється фотографія борда із зображенням убитого ватажка бойовиків Арсенія Павлова – "Мотороли". Поруч з його фото написано "Герої не вмирають".

Слід зазначити, що група виконує гімн французькою, проте на відео присутні російські субтитри. У пісні, зокрема є такі рядки: "Завжди ми будемо воювати, щоб врятувати нашу стару батьківщину", "Дядя Сем прибув сюди, щоб приносити нам біду. Так близько від великої Росії ми не знаємо страху".

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...

Військовозобов'язані не зможуть отримати паспорти за кордоном, але є винятки (список)

середа, 24 квітень 2024, 21:30

Деякі громадяни призовного віку, попри нову урядову заборону, зможуть отримати закордонні паспорти за межами України. Передбачена низка винятків. Про це йдеться у постанові уряду від 23 квітня, передають Патріоти України. Відповідно до документа, отрим...