Хіти тижня. Агітувала за переворот і хаос: В Одесі СБУ затримала пропагандистку терористів ОРДЛО (фото)

За місцем проживання підозрюваної були проведені обшуки, в ході яких співробітники спецслужби вилучили кілька мобільних гаджетів і комп'ютерну техніку з доказами розміщення сепаратистських матеріалів.

Фото:прес-служба СБУ

В Одесі Служба безпеки України затримала жінку-агітатора, яка звинувачується в розповсюдженні через Інтернет антиукраїнських і популяризуючих бойовиків "ДНР-ЛНР" матеріалів. Про це на своїй Facebook сторінці повідомляє прес-служба Управління СБУ в Одеській області, інформують Патріоти України.

"Співробітники спецслужби під процесуальним керівництвом прокуратури викрили жительку Одеси, яка через російські соцмережі поширювала матеріали антиукраїнського характеру. Зокрема, правоохоронці встановили, що жінка регулярно розміщувала на персональних сторінках матеріали із закликами до зміни державного кордону та конституційного ладу України і популяризацією терористичних організацій "ДНР-ЛНР".

Інформацію агітатор отримувала з російських пропагандистських Інтернет видань і сайтів бойовиків з тимчасово окупованих територій", - йдеться в повідомленні. За місцем проживання підозрюваної були проведені обшуки, в ході яких співробітники СБУ вилучили кілька мобільних гаджетів і комп'ютерну техніку з доказами розміщення сепаратистських матеріалів.

Слідчими Управління СБУ в Одеській області відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України) Кримінального кодексу України. Затриманій оголошено про підозру у вчиненні злочину.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...