Машини, як кораблі: Потужна злива у Москві спричинила потоп (відео)

Крім сильних злив, в якості однієї з причин надзвичайної ситуації мешканці російської столиці вказують на дії (або ж бездіяльність) російської влади.

Фото: скрін відеоВ столиці Росії, Москві, внаслідок сильних злив затоплено деякі підземні переходи і автомобільні дороги. Про це свідчать відео, що публікуються в соціальних мережах очевидцями, зазначають Патріоти України.

На одному з відеозаписів можна побачити, як люди штовхають швидку, що застрягла на затопленій дорозі. Крім сильних злив, в якості однієї з причин надзвичайної ситуації вказують дії (або ж бездіяльність) російської влади. "Урбанізм імені Собяніна (мер Москви - ред) в черговий раз посприяв затопленню Москви", "І це вже навіть не "по щиколотку", і не після вселенського потопу, тобто аномального дощу, і не відразу після дощу (видно ж, що вже вщух), як дехто бреше нам з блакитних екранів. І була б зливова каналізація хоча б у зародковому стані, не було б такого неподобства. Стару лівневку зруйнували, нову не збудували, місто свідомо доводять до аварійного стану", "Це мер і влаштував. Вся зливова система зруйнована", - пишуть в коментарях до відео.

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...

З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...