"Мать из Смоленска, отец из Сибири, мозг из ваты": Мережу обурило відео з любителькою "русского міра" на Донбасі

Росіянка Наталія так і не змогла зрозуміти, що саме її батьківщина принесла горе, злидні та сльози жителям окупованого Донецька.

Росіянка не хоче жити в Україні, але й до Путіна не їде. Фото: скріншот з відео.

Користувачів інтернету обурило відео з любителькою "русского міра" на Донбасі, яка розмірковує про те, що регіон повинен бути приєднаний до Росії. Відповідний ролик розмістив на своїй сторінці в Facebook журналіст Олександр Тверськой, передають Патріоти України.

"Мати зі Смоленська, батько з Сибіру, мозок з вати. Приїхали на Донбас. Покликали "русскій мір". Не захотіли бути з Україною. Захотіли свою державу. Отримали війну, зруйновані міста, злидні і безнадію. Своєї держави до сих пір немає і ніколи не буде. З Україною бути доведеться", - зазначив він у підписі до відео.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...