Матч-реванш точно буде: Володимир Кличко розповів про причини поразки від Ф'юрі і про те, що планує далі (відео)

За словами українського боксера причина його поразки лежить в тому, що опонент не дав йому знайти необхідну дистанцію для атак.

Прес-конференція Володимира Кличка після бою. Фото: скрін відео

28 листопада в німецькому Дюссельдорфі Володимир Кличко сенсаційно програв Тайсону Ф'юрі одноголосним суддівським рішенням. Британець відібрав у нього пояси чемпіона світу за версіями WBO, WBA, IBO, IBF. За словами 39-річного Кличка, незабаром може відбутися матч-реванш. Про це повідомляє boxingscene.com, зазначають Патріоти України.

"Я вітаю Ф'юрі з перемогою, проте ... далі буде. Матч-реванш відбудеться. Де і коли? Давайте почекаємо. Однак точно можу сказати, що дана опція є в нашому контракті з Ф'юрі", - зазначив Кличко на післяматчевій прес-конференції .

За словами Кличка, причина його поразки лежить в тому, що опонент не дав йому знайти необхідну дистанцію для атак.

"Я повинен був частіше бити по супернику і частіше потрапляти, але так і не зміг знайти потрібну дистанцію. Тайсон був швидкий в руках і в русі, і через це я не міг потрапити належним чином.

Права рука? З нею все гаразд . Просто удари правою повинні були йти після лівої. Але знову-таки - через невідповідну дистанцію, цього не сталося.", - заявив Кличко на прес-конференції.

Вчорашня поразка Кличка стала четвертою у його 68-матчовій кар'єрі.

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...

Чи загрожує депортація з ЄС українським чоловікам - відповідь адвоката

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:59

У деяких країнах ЄС заявили, що сприятимуть поверненню чоловіків призовного віку в Україну. Це сталося після того, як Україна призупинила надання консульських послуг чоловікам від 18 до 60 років. В українському МЗС це рішення назвали питанням справедли...