Матч Україна-Німеччина: Головного тренера німців Йоахіма Льова постійно щось "турбувало" і він намагався це щось ... почухати (відео)

Тренер збірної Німеччини в матчі проти України "попав" на пікантне відео і шокував всіх непристойною поведінкою.

Йоахім Льов шокував публіку своєю поведінкою. Фото: ВКонтакте.

У мережі опублікували відео, на якому головний тренер національної збірної Німеччини Йоахім Льов вчора, 12 червня, під час стартового поєдинку чемпіонату Європи 2016 Німеччина-Україна продемонстрував непристойну поведінку. Відповідні відеоролики оприлюднили на сторінці Tribuna.com в соціальній мережі "Вконтакте", пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

На першому відео тренер німців опустив руку в штани в області паху, а потім швидко витягнув її і з незворушним виглядом продовжив спостерігати за ходом матчу.

Потім Йоахым Льов, вже сидячи, знову опустив руку - на цей раз нижче спини, мабуть, близько сідниць.

У мережі ці відео вже охрестили "гидотою дня".

Тренера німців постійно щось "турбувало".

Є загиблі та поранені: Китай накрив потужний торнадо (відео)

субота, 27 квітень 2024, 23:51

У суботу потужний торнадо накрив китайське місто Гуанчжоу. Про це повідомляє Associated Press, передають Патріоти України. Китайське метеорологічне управління повідомило, що торнадо обрушився в обід на район Байюнь в Гуанчжоу, розгалуженому мегаполісі ...

"Пішов добровільно – отримав довічне": Рідні військових влаштували у Києві на Майдані акцію за чіткі терміни служби

субота, 27 квітень 2024, 23:39

Маніпуляції влади з термінами демобілізації, аж до повної відмови до кінця невідомо якої тривалості війни, викликає обурення тих, хто роками по мобілізації захищає Україну та їх рідних. У центрі Києва зранку в суботу 27 квітня родичі військовослужбовці...