"А я танцювати хочу!": Буш-молодший шокував соцмережі своєю поведінкою на поминальній церемонії (відео)

Джорджу Бушу-молодшому захотілося танцювати.

Буш-молодший шокував соцмережі своїм танцем на поминках в Далласі. Скріншот.

Користувачі соцмереж обурилися від поведінки екс-президента США Джорджа Буша-молодшого, який відзначився танцем на траурній церемонії в пам'ять про загиблих співробітників поліції в Далласі. Відповідне відео з'явилося на YouTube-каналі RT, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

У кадрі видно, як Буш збентежив своєю поведінкою президента США Барака Обаму і його дружину Мішель, які перебували поруч.

"Цей хлопець був президентам протягом двох термінів. І ми ще навіть не досягли дна", - зазначив в Twitter користувач YamIhere.

"Джордж Буш намагається виділитися на похоронах поліцейських в Далласі. Хто-небудь, перевірте рівень алкоголю в його крові", - написав користувач Brandon.

"Джордж Буш непристойно станцював на поминальній службі за жертвами в Далласі ... і він керував країною? Сумніваюся ", - висловив свою точку зору Jas SnitVlogSki.

"Джордж Буш, що танцює під "Glory Glory Hallelujah" і посміхається на меморіальній службі в Далласі, заставляє моє серце боліти", - поскаржилася Kelly Byrd.

"Невже я тільки що бачив Джорджа Буша, який танцює на похоронах даллаських офіцерів поліції?", - задається питанням James Stumbo.

“Двадцять п’ять років тому": Сі Цзіньпін пообіцяв "ніколи не забути" бомбардування НАТО посольства Китаю в Белграді

вівторок, 7 травень 2024, 16:38

Президент КНР Сі Цзіньпін пообіцяв “ніколи не забути” смертоносне бомбардування НАТО посольства Китаю в Белграді. Про це він заявив під час європейської поїздки, пише Bloomberg, передають Патріоти України. Як зазначається, заява Сі Цзіньпіня посилює ро...

Путін готовий до невеликої військової операції проти НАТО: Голова військової контррозвідки Польщі оцінив загрози

вівторок, 7 травень 2024, 16:30

Російський президент Володимир Путін уже готовий до невеликої військової операції проти країни НАТО. Це може бути Нарва чи шведський острів. Про це сказав керівник служби військової контррозвідки Польщі Ярослав Строжик, передають Патріоти України. За й...