Матуся запевняє, що це "вчителі провокують": На Львівщині 7-класник тероризує всю школу (відео)

Нещодавно Тимофій сильно вдарив однолітка, який заступився за дівчинку - потерпілий деякий час не міг дихати.

Агресивний школяр тероризує цілу школу. Фото: скріншот з відео.

В селі Зимна Вода Пустомитівського району Львівської області 7-класник Тимофій залякав всю школу - школяр з багатодітної сім'ї знущається над однокласниками і піднімає руку на вчителів, повідомляють Патріоти України із посиланням на «ТСН».

За словами директора школи, педагоги давно не можуть знайти управу на агресивного підлітка. Нещодавно Тимофій сильно вдарив однолітка, який заступився за дівчинку - потерпілий деякий час не міг дихати. По приїзду поліції за підлітка заступився старший брат, який вчиться в 11 класі - він погрожував оточуючим на очах у правоохоронців.

Поліцейські склали на Тимофія адмінпротокол за статтею «дрібне хуліганство», а на його батька - за статтею «неналежне виконання батьківських обов'язків». Учні школи та їх батьки не хочуть розповідати журналістам про хулігана через острах помсти. Одна з мам назвала Тимофія загрозою для суспільства.

При появі журналістів на території школи він спробував відібрати і знищити їх техніку. Місцева соціальна служба розглядає варіант з тим, щоб відібрати агресивних підлітків у їхніх батьків і помістити в дитячий притулок. Мама Тимофія запевнила, що вдома він поводиться спокійно, а в школі зривається через провокації з боку вчителів.

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як у селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...