Переймаємо досвід Канади: У Золочеві встановили незвичну зупинку громадського транспорту (фото)

Таку ідею запозичив інженер-будівельник Тарас Куйбіда, який нещодавно побував у наших заокеанських друзів.

Зупинка у Золочеві. Фото: 24 канал.

У місті Золочів, що на Львівщині, на вулиці Січових Стрільців біля міського кладовища "спиною" до дороги встановили зупинку громадського транспорту. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на 24tv.ua.

Однак жодної помилки у встановлені зупинки немає. Як пояснили у міській раді, так у місті перейняли досвід Канади, де у цілях безпеки влаштовують зупинки спиною до проїжджої частини. Таку ідею побачив інженер-будівельник Тарас Куйбіда, який нещодавно там побував.

"У першу чергу, це – заходи безпеки, друге – якщо погані погодні умови, дощ або сніг, це в якійсь мірі захищає пасажирів. Це безпека, в першу чергу, наших дітей, котрі не мають можливості вибігти відразу на дорогу. Справа тут встановлений прозорий пластик через який не задуватиме вітер, але автобус буде видно", – розповів архітектор Золочівської міської ради Роман Кушнір.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Нардепи розповіли, яким має бути новий законопроєкт про мобілізацію в Україні

середа, 24 січень 2024, 17:45

Законопроєкт про мобілізацію має готувати уряд, який повинен комунікувати з військовими, щоб врахувати у документі потреби ЗСУ. Також він не повинен суперечити Конституції і порушувати права людини, заявили в етері телемарафону заступник голови комітет...

Поширюється через email-розсилку: СБУ викрила нову російську ІПСО

вівторок, 23 січень 2024, 20:30

Служба безпеки попереджає про поширення масштабної email-розсилки на електронні адреси українців, у тому числі представників органів державної влади та приватних компаній. Про це повідомили на Facebook-сторінці СБУ, передають Патріоти України. Зазначає...