Мати була проти, а батько потиснув руку та благословив: Історія 20-річного бійця ЗСУ (фото)

Хлопець переконаний, що сила воїна у мужності та витримці, здатності в лютий мороз чи шалену спеку стояти на позиціях та боронити свій народ.

Євген Дудник. Фото: прес-служба ООС.

В мережі розповіли про 20-річного бійця ЗСУ Євгена Дудника, який воює на Донбасі. Відповідну історію з життя молодого українського військового опублікувала прес-служба ООС, передають Патріоти України.

"Героями не народжуються – ними стають. Однак є такі люди, які всмоктують любов та турботу про рідну країну ще з молока матері. Саме до таких патріотів і належать хоробрий військовослужбовець Євген", - йдеться у повідомленні.

Не зважаючи на юний вік, Євген Дудник не вагаючись вирішив вступити до лав українського війська і стати на захист Батьківщини. Так 20-річний боєць потрапив до однієї з бригад, яка зараз виконує завдання в районі проведення операції Об'єднаних сил.

Швидко опанувавши військову професію та набувши необхідних вмінь та навичок, зараз Євген пліч-о-пліч із такими ж, як і він, воїнами, захищає на Маріупольському напрямку цілісність нашої держави. "Мама, звичайно, була проти моєї шаленої ідеї підписати контракт на військову службу, дуже хвилювалася за мене, а батько з гордістю потис руку та благословив", - каже солдат. Хлопець переконаний, що сила воїна у мужності та витримці, здатності в лютий мороз чи шалену спеку стояти на позиціях та боронити свій народ.

Не готові воювати: Соціологи з'ясували, в якому регіоні України найбільш поширене прагнення уникнути мобілізації

четвер, 25 квітень 2024, 18:30

Прагнення уникнути мобілізації найбільш поширене на сході. Загалом в Україні готовність до мобілізації перебуває на посередньому рівні. Такі даніоприлюднив фонд "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва, передають Патріоти України. "Визначаючи реа...

Генконсульство України в одному з міст Польщі поновило видавання паспортів

четвер, 25 квітень 2024, 18:26

Генеральне консульство України в польському Любліні поновило видавання паспортів для виїзду за кордон громадянам, які подали заяви до 23 квітня. Українці зможуть отримати документи після їхнього доставлення до установи. Про це в коментарі "Укрінформу" ...