Мажори у нас по в'язницях не сидять: Зайцевої вже немає в Україні

Принаймні, таку думку висловлюють українці у соцмережах.

Альона Зайцева. Фото:uain.press

Справа в тому, що дівчину, яка за рішенням суду повинна зараз знаходитися в СІЗО, помітили на вулиці. Відповідні знімки опублікували в мережі, передають Патріоти України.

Фото були зроблені у дворі центральної клінічної лікарні №5. Дівчина сидить на лавочці разом зі своїми знайомими або родичами під наглядом співробітниць пенітенціарної служби.

Фотографії активно коментують користувачі мережі. Деякі навіть висловлюють припущення, що Зайцева насправді вже покинула межі України.

"На жаль, закон у нас не для всіх! І поки говорять гроші, доти закон мовчить !!!", "Не хочу про це говорити, але ганьба всім родичам і батькам загиблих ... невже гроші, що вам надали, повернуть ваших дітей .... ганьба ... напевно нам треба навчитися у чеченців ... і ця тварюка вже не жила !!!!", "А скільки ще таких "Зайцевих" в Україні, минаючи покарання, спокійно живуть ... Ось ВАМ і "конституція" ... ", "в нашій державі, у кого гроші, ті мають рацію ... а людське життя нічого не варте ... ", "а мені здається, що її вже давно немає в Україні. Сидить підставна", - йдеться в коментарях.

"Не встигли охолонути емоції після гучної ДТП з Зайцевою, як відзначився її брат - Зайцев Василь Васильович. Він був затриманий в нетверезому стані патрульними поліцейськими вночі в Харкові. Від медичного огляду відмовився і за результатами було складено протокол за ч. 1. ст. 130 і винесено постанову за ч. 1. ст. 122", - повідомили в групі "Авто Євро Сила".

Джерело: Politeka

Не Довбик: Маркевич розповів, кому з українських форвардів віддає перевагу у збірній

четвер, 28 березень 2024, 19:51

Мирон Маркевич розповів, як змінилась гра збірної України у поєдинку проти Ісландії у порівнянні із матчем проти Боснії і Герцеговини, передають Патріоти України. За словами відомого українського тренера, "синьо-жовті" діяли більш швидко, завдяки чому ...

"Люди занадто розслабились": Росіянин, який воює за Україну, розповів, що його розчаровує у цивільних українцях

четвер, 28 березень 2024, 19:28

Росіянин, який від 2014 року воює за Україну, боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів, що українцям потрібно знову стати єдиним цілим, як це було 2022 року, щоб перемогти Росію, передають Патріоти України. "Барсік" наголосив, що на початку війни ук...