"Медикаментозний сон так і не закінчився": З'явилися тривожні дані про постраждалу у дитячому таборі під Києвом

І в Америці, і в Європі лікарі під час консультації тільки безпорадно розвели руками і зізналися - допомогти нічим не можуть.

Хвора дитина і досі непритомна. Фото: соцмережі.

Дівчинка, яка впала в кому після отруєння дітей під Києвом перенесла складну операцію на головному мозку, повідомляють Патріоти України.

На даний момент медики утримуються від прогнозів щодо її стану. При цьому, динаміки лікарі поки не спостерігають. Восьмирічна дівчинка вже встигла пережити складну операцію на головному мозку, і лікарі зараз утримуються від прогнозів щодо її стану. Батьки готують судовий позов до табору, матеріальних відшкодувань не просять, вимагають тільки покарати винних.

"Я приїжджаю туди і бачу: моя дитина лежить ніяка, це м'яко кажучи", - розповіла мати. Перше, що кинулося в очі - роздутий живіт дочки. "Кажу: Марго, вставай, котик, я тобі допоможу, в туалет відведу тебе. На що вона говорить: матуся, я не можу йти. Я її піднімаю, ми проходимо буквально два метри і вона втрачає свідомість", - каже мати дівчинки, Юлія.

Протягом ночі лікарі там боролися за життя дівчинки - у неї зупинялося дихання, починалися страшні судоми, дитина в свідомість так і не прийшла.

"Спочатку лікарі сказали, що вкололи їй розслабляюче і вона увійшла в медикаментозний сон, але медикаментозний сон так і не закінчився", - кажуть батьки. Вони вже консультувалися із зарубіжними клініками, але і в Америці, і в Європі їм відповідають однаково. "Конкретного лікування для вашої дитини не існує", - розповідають вони.

Найбільше Юлію обурює той факт, що її Марго вчасно не надали допомогу, а від неї фактично приховували стан дитини. Сім'я вже готує позов до суду.

"Ні позиції, що ми хочемо якогось відшкодування або якихось матеріальних благ. Позиція така, що дитина постраждала в результаті неналежних санітарних умов і якоїсь службової недбалості з боку посадових осіб даного табору. Відповідно, вони повинні бути притягнуті до відповідальності", - пояснив адвокат Тарас Безпалий. Юристи переконані, що керівництво табору перешкоджає слідству.

Джерело: ТСН.ua

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...