Медики розповіли, в чому причина сильних головних болів в лютому

Фахівці стверджують, що на здоров'я чоловіків і жінок негативно впливають спалахи на Сонці, які найчастіше з'являються в зимовий період часу.

Головний біль приносить великі страждання. Фото: ЖЖ.

Під час лабораторних досліджень лікарям вдалося з'ясувати, чому в лютому багато хто скаржиться на головний біль, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Експерименти показали, чому в останньому місяці зими у людей погіршується самопочуття і виникають неприємні відчуття. Фахівці стверджують, що на здоров'я чоловіків і жінок негативно впливають спалахи на Сонці, які найчастіше з'являються в зимовий період часу.

В кінці лютого відбуваються зміни на зірці, що пов'язані з магнітним полем. Внаслідок цього у представників слабкої і сильної статі виникають головні болі.

У більшості випадків від мігрені страждають літні чоловіки і жінки.

За словами вчених, 25 лютого число пацієнтів, що скаржаться на головний біль, досягне максимуму. У цей час людям не слід займатися спортом і виконувати важкі фізичні вправи.

У ще одній країні ЄС планують скоротити виплати українцям

четвер, 2 травень 2024, 16:47

В уряді Ірландії обговорюють подальше скорочення виплат українським біженцям. Із березня зменшену допомогу отримують новоприбулі втікачі від війни, передають Патріоти України. Останніми тижнями чиновники додатково розглядали рівень фінансової підтримки...

Більшість українських біженців готові повернутися з-за кордону: Опитування показало, за яких умов

четвер, 2 травень 2024, 15:56

Більшість українців все ще планують повернутися до України (26% точно та 26% скоріше). З них 61% планує це зробити після війни, передають Патріоти України. з посиланням на дані опитуванняInfo Sapiens. Остаточне закінчення війни / припинення бойових ді...