"Мене обзивали "гівняним росіянином"": Роспропаганда знайшла нового "розіп'ятого" хлопчика у Німеччині (відео)

За версією скандально відомого "Лайфньюз" хлопця у німецькій школі начебто "цькують" через те, що він росіянин.

Новий "розіп'ятий" хлопчик роспропаганди. Фото:

Російський пропагандистський канал "Лайфньюз" випустив сюжет про те, як у німецькій школі у місті Шеневайде знущаються над 11-річним учнем 6-го класу через те, що він росіянин. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Лайфньюз.


За сюжетом, хлопчика ображають за те, що він росіянин. У ньому розповідається про те, що хлопчика постійно б'ють та навіть не хочуть сидіти поруч з ним у шкільному автобусі.

"У мене були випадки, коли мене обзивали "гівняним росіянином", "тупим росіянином". Мене штовхали. Мене тримали два хлопчика, а ще один намагався на мене напісяти", - розповів син російського емігранта Дениса Даніель Тув'є.

Причину "цькування", путінські пропагандисти побачили у тому, що дітям розповідають погане про росіян і Путіна на телеканалі ProSieben.

Зокрема, телеканал ProSieben випустив репортаж, в якому Будинок творчості в Замоскворіччі журналіст називає клубом майбутніх бійців і глумиться над тим, як у російських гуртках готуються до 9 травня. У репортажі журналіст розповідає, що дітей на Росії з дитинства привчають до війни.

У родині Тув'є п'ятеро дітей, тому Денис хоче заради дітей все кинути і почати нове життя - повернутися на Росію, і заново отримати громадянство.

В Україні підвищили штрафи за ухилення від мобілізації: Що буде за несплату і чи каратимуть підприємства через працівників-порушників

субота, 11 травень 2024, 9:05

Військовозобов'язаним українцям, які у рамках нового закону щодо мобілізації в Україні не повідомлять до ТЦК та СП про зміну місця проживання, може загрожувати адміністративна відповідальність та штрафні санкції. Йдеться про суму у розмірі близько 25 т...

Будуть виселяти? Окупанти формують реєстр небажаних мешканців Маріуполя, - ЦНС

субота, 11 травень 2024, 8:30

У тимчасово окупованому Маріуполі ворог формує "реєстри" мешканців, яким буде заборонено проживати у місті. Окупанти бояться повернення "агентури" Сил оборони, тому й створюють такий список. Про це повідомив Центр національного спротиву. . Зокрема, за ...