"Мене відпустять, а тобі п*зда": У Рівному мажор влаштував п'яну ДТП та погрожував журналістці (відео)

Порушник спровокував аварію, минаючи перехрестя на червоний сигнал світлофора і врізавшись у автомобіль, що їхав за правилами.

Мажор впевнений, що його не покарають. Фото: скріншот з відео.

У суботу, 11 серпня, у м. Рівне відбулася п'яна ДТП за участю Андрія Бузинарського - сина колишнього керівника обласної ініціативної групи Громадського руху "Український вибір" Михайла Бузинарського (глава руху - Віктор Медведчук), передають Патріоти України.

Як повідомила на своїй сторінці у Facebook журналіст Інна Білецька, Бузинарський-молодший спровокував аварію, минаючи перехрестя на червоний сигнал світлофора і врізавшись у автомобіль, що їхав за правилами. Коли Білецька почала знімати порушника на відео, він почав їй погрожувати.

"Я питаю Андрія, що він вживав - алкоголь чи наркотики. Андрій каже, що і алкоголь, і наркотики. А ще Андрій каже, що його відпустять, а мені п*зда. Каже, що дасть пару доларів хлопцям, і мене вб'ють" , - написала журналіст у своєму пості.

Як зазначила вона, у Бузинарського немає техпаспорта, і його вже вчетверте оформляють за 130 ст. КУпАП (керування ТЗ у стані алкогольного або наркотичного сп'яніння). "І головне, те, що він вчудив - це адміністративна відповідальність. Додому хлопчик піде. Змішувати алкоголь із наркотиками. Приторговувати. Знайде іншу машину і поки когось не вб'є, нічого не буде", - підсумувала Білецька.

Заявив, що його "спровокували": Суд оштрафував на 17 тис. чоловіка з Кіровоградщини, який показав поліції статевий орган

вівторок, 16 квітень 2024, 17:57

Чоловіка з Кіровоградської області оштрафували на 17 тисяч гривень за те, що він показав поліції свій статевий орган. Той заявив, що його "спровокували", передають Патріоти України. Про це йдеться у вироку Новгородківського районного суду Кіровоградськ...

Ситуація складна: Вчений пояснив, чому в Україні мало чоловіків від 18 до 30

вівторок, 16 квітень 2024, 17:50

Покоління чоловіків, яким зараз 25-30 років є в Україні найменш чисельним, а саме вони могли б більш ефективно захищати нашу країну від ворога. Про це експерти заговорили після того, як було зменшено призовний вік від 27 до 25 років. Вчені підтверджуют...