Мені не потрібні зірки: Усик відмовився від звання "Герой України" та пообіцяв вийти на бій проти хейтерів

Спортсмен також вирішив похвалити під час своєї прес-конференції кремлівського пропагандиста Шарія.

Олександр Усик. Фото:Вести

Чемпіон світу з боксу у важкій вазі Олександр Усик дав першу прес-конференцію після перемоги над Муратом Гассієвим у фіналі Всесвітньої боксерської суперсерії. На початку заходу чемпіон подякував усім, хто його підтримував, а також передав привіт всім, хто поливав його брудом через те, що він провів бій в Москві, зазначають Патріоти України.

"Поливайте нас всякою гидотою, нас це тільки радує", - заявив Усик. Спортсмен також відмовився від звання Героя України, яке йому висловив бажання вручити прем'єр-міністр України Володимир Гройсман.

"Не треба мені нічого давати. Просто не заважайте мені йти тим шляхом, яким мене веде Всевишній. Мені не потрібні зірки Героя, для частини населення України я і так герой. У мене є визнання, а зірки у нас і так дають, кому попало. Краще б ті, хто постійно кричить по телевізору з будь-якого приводу, повернули в країну мир і підняли пенсії", - сказав Усик.

Також Усик похвалив кремлівського відеоблогера та пропагандиста Анатолія Шарія. "Бачив, як він розтикує їх там", - сказав боксер.

Боксер додав, що до висловлювань різних політиків, яким не подобається те, що спортсмен боксував в Росії, він ставиться з гумором і всерйоз їх не сприймає. "Я можу вийти на ринг один проти всіх хейтерів разом узятих. Один буду битися з усіма невдоволеними. А українцям я раджу не дивитися телевізор. Вони там мелють, що попало. Нехай краще говорять гидоту на мене, ніж на когось іншого. Я не ображаюся", - заявив Усик.

Джерело: Вести

"Західні країни охопить хаос громадянської війни": Ілон Маск "спрогнозував", що чекає на Європу

середа, 24 квітень 2024, 12:39

Західні країни рано чи пізно захопить хаос громадянської війни. Про це заявив у соцмережі Х американський мільярдер Ілон Маск. Таким чином він відреагував на публікацію канадського професора Гада Саада, який спрогнозував конфлікт через міграційну політ...

Житель Прикарпаття захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками", але далі втрутилась СБУ (фото)

середа, 24 квітень 2024, 12:27

В Івано-Франківську судитимуть антиукраїнського агітатора, який захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками". Йому "світить" до 8 років в'язниці. Про це повідомили у Службі безпеки в Івано-Франківській області, передають Патріоти України. Інтерне...