Мешканці гуртожитків Сімферополя просять Україну про порятунок

Люди скаржаться, що їх "тримають в постійній напрузі, страху, їм надходять погрози фізичної розправи".

Ілюстрація:ua-01.com

У Сімферополі мешканці гуртожитків, розташованих по вул. Руській, 103А та Руській, 103В, яких виселяють на вулицю, звернулися до уряду України за наданням притулку. Про це пише сайт События Крыма, інформують Патріоти України.

"Масово людей з малолітніми дітьми хочуть виселити на вулицю серед зими. Влада Криму покриває триваюче беззаконня по відношенню до людей, що проживають в гуртожитках. Мешканці неодноразово зверталися в усі інстанції Криму і Москви, на що отримали відписки невиразного змісту", - йдеться у зверненні.

Люди скаржаться, що їх "тримають в постійній напрузі, страху, надходять погрози фізичної розправи, влаштовують підпали".

"Якщо влада в Криму нас не хоче чути, а Москві все одно, то ми звертаємося до уряду України за наданням притулку. Ми не збираємося жити на вулиці, тому що кримській владі так потрібно", - заявили мешканці.

Раніше повідомлялося, що в Сімферополі загрожують виселенням мешканцям гуртожитку, незаконно приватизованого колишнім депутатом Верховної Ради Криму.

З трьох корпусів гуртожитку ("А", "Б" і "В") по вул. Руській, 103 розпорядженням Ради міністрів Криму від 30 грудня 2014 в муніципальну власність переданий лише один. Решта два корпуси були незаконно передані у приватну власність.

Пізно лягати спати шкідливо? Оприлюднено дані нового дослідження

середа, 8 травень 2024, 9:57

Вчені впевнені, що наші звички щодо сну не лише погіршують самопочуття, але й можуть серйозно вплинути на здоров'я, зокрема, на стан серця. Як пише express, недосипання через те, що людина пізно лягає спати, призводить до вкрай негативних результатів. ...

От у чому причина! Вчені розкрили ще одну загадку хвороби Альцгеймера

середа, 8 травень 2024, 9:54

Понад 30 мільйонів людей у світі страждають на хворобу Альцгеймера, а вчені досі точно не знають, чому вона виникає. . Однак нове дослідження іспанських та американських вчених, результати якого опублікували у науковому журналі Nature Medicine, свідчи...