"Космо-нано-термінал": Соцмережі потішило фото протікаючого даху нового сімферопольського аеропорта

Російські ЗМІ з гордістю писали про відкритий в окупованому Криму термінал, як про "найбільший аеропорт півдня Росії із унікальною архітектурою".
Аеропорт тільки відкрили, а дах вже протікає. Фото: соцмережі.

У новому терміналі аеропорту окупованого Сімферополя, з помпою відкритого 16 квітня, вже протікає дах. Про це свідчать фото, опубліковані на Twitter сторінці "RoksolanaToday&Крим", передають Патріоти України.

За словами автора фото, стеля нового терміналу протікає відразу в декількох місцях, при тому що дощу не було. Знімки зроблені в зоні прильоту. "Сімферополь. Новий космонанотермінал аеропорту, відкритий 16 квітня. Ще раз, це не було дощу! А коли буде ...", - пише автор поста.

"Нові російські технології?" - задаються питанням в коментарях до фото. Раніше російські ЗМІ з гордістю писали про відкритий в окупованому Криму термінал, як про "найбільший аеропорт півдня Росії", відзначаючи його "унікальну архітектуру". "Перші пасажири знімають новий аеропорт на відео і не приховують емоцій від побаченого", - писав російський "Перший канал", не уточнюючи правда, яких саме емоцій не приховували пасажири.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...