Мешканцям окупованого Донбасу є підстави для відчаю: Затриманим донецьким волонтерам наказали забиратися з міста

Одна з затриманих волонтерів повідомила, що з ними все гаразд, але не могла повідомити подробиць.

Ольга Коссе. Фото:www.youtube.com

У п'ятницю, 29 січня, кілька волонтерів з організації "Відповідальні громадяни" були викликані на "допит" в "МГБ ДНР". Сьогодні, 2 лютого, волонтери брати Шибалови, Енріке Менендес і Ольга Коссе були відпущені. Про це написав у своєму Facebook журналіст Павло Канигін, інформують Патріоти України.

Після допиту в стінах силових структур бойовиків "ДНР", братам Дмитру та Євгену Шибаловим і Енріке Менендесу наказали негайно покинути територію Донецької області, яка тимчасово знаходиться під контролем бойовиків. Ользі Коссе дозволили залишитися.

Сама Ольга Коссе повідомила, що з ними все гаразд, проте подробиць вона повідомити не може. За її словами, на даний момент телефони братів Шибалових та Енріке Менендеса вимкнені з міркувань безпеки.

У Міноборони пояснили, як забиратимуть авто на потреби ЗСУ і чи повернуть їх назад

понеділок, 13 травень 2024, 6:56

Громадян, які мають у власності більше за одне авто, можуть змусити віддати транспорт на користь ЗСУ. Деталі про це розповів речник Міноборони Дмитро Лазуткін. Він додав, що це також можуть бути трактори, самохідні, сільськогосподарські, дорожньобудів...

"Ми даємо людям вибір": Стало відомо, які професії мають найбільший попит у рекрутингових центрах Міноборони

понеділок, 13 травень 2024, 6:39

Наразі в Україні відкрито 20 центрів рекрутингу, найбільш популярні посади водіїв, механіків, операторів дронів. Про це повідомив міністр оборони Рустем Умєров. До того ж МОУ визначило перелік посад у війську, які люди можуть обрати самостійно. «Водії,...