Метеочутливим буде непереливки: Синоптик дав прогноз на першу половину вересня

​У вересні українців чекає не тільки аномально тепла погода, але і температурні "гойдалки".

Про це розповіла заввідділом синоптичної метеорології Українського гідрометеорологічного інституту Віра Балабух, зазначають Патріоти України.
Фахііець зазначила, що у вересні очікуються значні перепади температур між денними і нічними показниками: якщо в перші дні осені в столиці вдень очікується 30 градусів вище нуля, то вночі буде вельми свіжо - 15 градусів вище нуля.
"Це, звичайно, дуже негативно відбивається на метеочутливих людях, особливо на тих, хто страждає серцево-судинними захворюваннями", - говорить Балабух.
Джерело: Апостроф

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...