Мікроавтобус з українськими туристами перекинувся у Туреччині, є постраждалі (відео)

ДТП сталося на південному заході Туреччини, між містами Мугла та Денізлі.

Наслідки ДТП. Фото:скрін відео

У Туреччині перекинувся мікроавтобус з українськими туристами. Постраждалі українці доставлені в лікарню. Про це повідомляє Департамент консульської служби МЗС України в Twitter, зазначають Патріоти України.

Посольство, страхова компанія, туроператор надають допомогу постраждалим українцям.

Як повідомило видання Hurriet Daily News, ДТП сталося на південному заході Туреччини, між містами Мугла та Денізлі. У повідомленні йшлося про переворот автобуса з росіянами, однак представники Російського посольства в Туреччині спростували цю інформацію.

Видання Hurriyet також зазначає, що двоє з 18 поранених є громадянами Туреччини. Посольство, страхова компанія і туроператор надають допомогу постраждалим. Наразі триває розслідування події.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...