Згоріла квартира: Мікрохвильовка стала причиною пожежі у Києві (фото)

У Києві вигоріла квартира через невимкнуту мікрохвильовку.

Через мікрохвильовку в Києві згоріла квартира. Фото: Подробиці.

У Києві 8 червня спалахнула пожежа в дев'ятиповерховому житловому будинку по вул. Академіка Корольова, 2, в одній з квартир на шостому поверсі, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

На момент виникнення пожежі в квартирі нікого не було, пожежних викликали сусіди погорільців. По прибуттю пожежники встановили, що загоряння виникло на кухні.

О 18:10 рятувальники ліквідували пожежу. В результаті загоряння пошкоджені кухонні меблі, побутова техніка, віконна рама, закопчені стіни та стеля квартири.

Так ймовірною причиною пожежі є коротке замикання в мікрохвильовій печі. Жертв і постраждалих немає.

Став героєм своєї команди: Український воротар забив неймовірний гол ударом через усе поле (відео)

субота, 4 травень 2024, 22:55

У рамках молодіжної першості ліги штату Паранаенсе місцевий Атлетіко Паранаенсе U-20 переграв однолітків із Парани (3:2). У складі Атлетіко всю гру відіграв український голкіпер Максим Воронов, передають Патріоти України. Воротар став героєм своєї кома...

Суд покарав українця, який скаржився на викрадення, залякування та шантаж з боку ТЦК

субота, 4 травень 2024, 21:45

Українець мав звання рядового, пройшов військово-лікарську комісію і отримав повідомлення про прибуття у військову частину. Однак чоловік замість того, щоб стати до лав ЗСУ, пішов у місцеве відділення Державного бюро розслідування (ДБР), щоб подати ска...