Міністр внутрішніх справ Польщі прокоментував інцидент з українськими музикантами

​"Затримання на кордоні українського гурту Ot Vinta - це питання забезпечення громадського порядку", пояснив Маріуш Блащак.

Маріуш Блащак. Фото:ipress.ua

Міністр внутрішніх справ Польщі Маріуш Блащак прокоментував скандал із забороною на в'їзд на територію країни музикантам українського гурту Ot Vinta. Про це пише польське видання "WP Wiadomości", передають Патріоти України.

"Затримання на кордоні українського гурту Ot Vinta - це питання забезпечення громадського порядку", - сказав він 4 липня, відповідаючи на питання журналістів.

"На мою думку, організатор цього заходу побажав перенести авантюру з Перемишля до Варшави", - заявив Блащак.

"В контексті саміту НАТО і того, що за тиждень ми відзначаємо 73 річницю геноциду на Волині, здійсненого українськими націоналістами, я не погоджуся на те, щоб якимось чином громадський порядок, за який я несу відповідальність, а також безпека громадян нашої країни, піддавалися небезпеці", - зазначив голова МВС Польщі.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...