Міцний янгол-охоронець: У Кропивницькому однорічна дівчинка випала з 6-го поверху - сперлась на протимоскітну сітку (відео)

Зараз постраждала дитина перебуває в реанімації.

Скрін відео

У Кропивницькому однорічна дівчинка випала з вікна шостого поверху через протимоскітну сітку. Свідки розповідають, що все сталося вранці, коли батьки ще спали. Про це йдеться в сюжеті ТСН, передають Патріоти України.

Дівчинка прокинулася, вилізла на підвіконня і сперлася руками на сітку, котра зісковзнула з кріплень. Дитина пролетіла шість поверхів, поки не впала на дах входу в підвал. Удар був такої сили, що прогнувся метал. Попри це, дівчинка вижила.

"Швидка" шпиталізувала дитину разом із батьками, нині постраждала в реанімації під наглядом лікарів. Медики кажуть, що загрози її життю немає. Правоохоронці проводять перевірку обставин події. Сусіди не вірять в те, що трагедія могла статися через недогляд батьків. "Благополучна родина. Він – учасник бойових дій. І бабуся нормальна, і батьки нормальні, а як сталося це – невідомо", - каже сусід Леонід Лавренюк.

"Західні країни охопить хаос громадянської війни": Ілон Маск "спрогнозував", що чекає на Європу

середа, 24 квітень 2024, 12:39

Західні країни рано чи пізно захопить хаос громадянської війни. Про це заявив у соцмережі Х американський мільярдер Ілон Маск. Таким чином він відреагував на публікацію канадського професора Гада Саада, який спрогнозував конфлікт через міграційну політ...

Житель Прикарпаття захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками", але далі втрутилась СБУ (фото)

середа, 24 квітень 2024, 12:27

В Івано-Франківську судитимуть антиукраїнського агітатора, який захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками". Йому "світить" до 8 років в'язниці. Про це повідомили у Службі безпеки в Івано-Франківській області, передають Патріоти України. Інтерне...