Мітинг на підтримку політв'язнів у Москві завершився затриманням активістів (фото)

Один з учасників акції, коли його вели в автозак, скандував: "Путін - загибель України!".

Фото:https://www.novayagazeta.ru/

У Москві біля метро "Чистые пруды" затримали активістів, які прийшли підтримати політв'язнів. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на ОВД-Инфо.

Відзначається, що головною темою зібрання була вимога узгодження Антикризового мітингу № 1 і підтримка політичних в'язнів - Ільдара Дадіна і багатьох інших.

За інформацією "Нової газети", в акції брали участь близько 50 осіб. Затриманих активістів доставили у відділок поліції по Басманному району.

Один з учасників акції, коли його вели в автозак, скандував: "Путін - загибель України!".

Пізніше стало відомо, що затриманих почали відпускати - на свободу вийшли четверо з 13 активістів, пише видання. З усіма була проведена профілактична бесіда.

Співробітники поліції заявили, що оформлять протокол тільки на двох затриманих: Марка Гальперіна - за непокору законним вимогам співробітників поліції (ст. 19.3 КоАП) і Юрія Горського - за порушення порядку проведення публічного заходу (ст. 20.2 КоАП).

Українцям у травні перерахували пенсії - для отримання надбавки потрібно виконати дві умови

понеділок, 6 травень 2024, 16:24

В Україні з 1 травня 2024 року змінилися розміри пенсій для тих, хто виконав дві умови: досяг певного віку та отримував не більше 10 340 грн. Такі пенсіонери тепер можуть отримувати прибавки в розмірі від 300 до 570 грн на місяць, передають Патріоти Ук...

Працювали на ворога: СБУ затримала агентурну групу ФСБ, яка готувала масовані авіаудари по Україні напередодні Великодня

понеділок, 6 травень 2024, 15:57

Служба безпеки затримала агентурну групу ФСБ, яка готувала координати для масованих авіаобстрілів Київської, Черкаської, Полтавської, Вінницької та Кіровоградської областей напередодні Великодня, передають Патріоти України. Серед пріоритетних цілей вор...