«Многоходовочка» і заслужена кара: МОК відсторонить від участі в Олімпіаді всю збірну Російської Федерації - ЗМІ

Рішення прийняте. Офіційне оголошення відбудеться 24 липня. Російським пропагандистам доведеться сильно попотіти щоб переконати свою аудиторію у черговій змові заздрісного Заходу до «Великої Росії».

А нагороди доведеться повернути. Путін з російськими спортсменами на Олімпіаді в Сочі

Скандал навколо систематичної, цілеспрямованої і широкомасштабної підробки спецслужбами Кремля даних допінг-контролю досяг свого апогею, констатують Патріоти України. Міжнародний Олімпійський комітет збирається відсторонити від участі в Олімпійських іграх - 2016 всю російську збірну. Про це з посиланням на власні джерела повідомляє британська The Daily Mail.

Відзначається, що доленосне і ганебне для Росії рішення буде оголошено у неділю, 24 липня, під час телефонної конференції виконкому МОК. За інформацією джерела видання, "МОК хоче виключити Росію, щоб показати, що це напад на весь спорт. Це фактично означає виключення з Ріо".

При цьому президент МОК Томас Бах просить, щоб було розглянуто питання про права окремих спортсменів.

Також повідомляється, що деякі чиновники МОК наполягають на усуненні збірної Росії і від участі в зимовій Олімпіаді 2018 року, яка пройде в Південній Кореї.

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...