За звичаями "пітерського підворіття": Кремль формує команду топ-чиновників з представників кримінального світу

Москва підтримує призначення наркобарона Гафура Рахімова Президентом асоціації любительського боксу, незважаючи (а, можливо, завдяки) звинуваченню його спецслужбами США та ЄС.

Гафур Рахімов. Фото: Vesti.Ru.

Москва формує новий принцип кадрової політики, пише телеграм-канал «Незигарь». Для призначення на керівні посади стає обов'язковою участь в організованих злочинних угрупованнях, зазначають Патріоти України.

04 листопада 2018 року в Москві пройшов конгрес Всесвітньої асоціації любительського боксу. Пост президента міжнародної асоціації отримав наркобарон Гафур Рахімов (Гафур Чорний). Спецслужбами Євросоюзу і США Гафур Рахімов звинувачується в створенні і керівництві транснаціональним картелем з виробництва та транспортування наркотиків з Середньої Азії. Його діловим партнером є російський підприємець, який відсидів в Узбекистані за згвалтування, Алішер Усманов.
За свідченням колишнього керівника НОК Росії Леоніда Тягачева в 2007 році Гафур Рахімов хабарами і погрозами представникам НОКов азіатських країн переконав МОК віддати проведення олімпійських ігор 2014 року російському місту Сочі, за що був представлений секретним указом Президента РФ до державної нагороди.
Гафур Рахімов (Чорний) разом з іншими лідерами організованої злочинності включений в санкційні списки як член організації «братське коло», що здійснює поставки героїну в Росію і Європу. Москва підтримує призначення Гафура Рахімова Президентом асоціації любительського боксу беззастережно. Неприйняття нового глави світового боксу з боку МОК російські державні особи вже називають проявом "русофобії".

У Мелітополі окупанти видали паспорти РФ 14-річним дітям, - омбудсмен Лубінець

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:04

У тимчасово окупованому Мелітополі 14-річним вихованцям обласного центру соціально-психологічної реабілітації, які залишились без батьківського піклування, ворог примусово видав російські паспорти. Про це повідомив уповноважений Верховної Ради з прав л...

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...