"Мою собаку із її паспортом випускають за кордон": Відомий блогер потролив прихильників "республік" на Донбасі

На думку Андрія Полтави, дорослих, особливо літніх, людей дуже важко перевчити, змінити їхні погляди, а тому варто зосередитися у першу чергу на вихованні дітей.

Паспорт "ЛНР" не визнаний ніким. Фото: соцмережі.

Прихильники бойовиків незаконних збройних формувань на Донбасі живуть у жорстких обмеженнях. Про це в інтерв'ю заявив відомий блогер, творець "Вата шоу" Андрій Полтава, передають Патріоти України.

"У мене було показове відео, де хлопці з Луганська показували мені паспорти "ЛНР", а я їм показав міжнародний ветеринарний паспорт своєї собаки, адже моя собака має більше прав, ніж вони. Собаку по її паспорту випускають за кордон, а їх нікуди не випускають. Це жорсткий стьоб, звичайно, але це ж правда. Їх ні Росія не визнає, ніхто. Тому варто Україні туди повернутися, як все стане добре. "Ватники", звичайно, будуть ще довго нити про хунту, але їм головне, щоб було ситно, була робота, соцдопомога, і проблема сама по собі зникне", - зазначив він.

За словами блогера, партизанською війною там точно ніхто не буде займатися. Так, за бойовиків і раніше ніхто не хотів воювати. Зокрема, екс-ватажок "ДНР" Ігор Гіркін лив сльози, що місцеве населення не підтримало його на належному рівні, а зараз тим більше. "Зовсім затяті "ватники" і ті, хто забруднив себе кров'ю, звичайно, звалять у Росію, адже їм тут робити нічого", - уточнив Полтава.

Він додав, що в першу чергу потрібно виховати правильно підростаюче покоління. Дорослих людей дуже важко перевчити, змінити їхні погляди, а дітей можна навчити правильним, нормальним речам. "А дорослим "ватникам" головне, щоб було ситненько, щоб їм дали паспорт, з яким можна без візи їздити до Європи, та й все. Вони ж самі цього хочуть. Скільки було випадків, коли СБУ (Служба безпеки України, - ред.) затримувала при отриманні біометричного паспорта людей, які займали посади в "ДНР". Ви ж розумієте, що при всіх хвастощах вони там ніхто", - підсумував блогер.

Джерело: Апостроф

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...

Невідомі відкрили вогонь по поліцейських на Вінниччині, один з правоохоронців отримав смертельне поранення

субота, 20 квітень 2024, 9:57

Поліція розшукує осіб, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині - один з них загинув від отриманих травм, передають Патріоти України. Деталі: Відомо, що 20 квітня, близько 2 години ночі у Гайсинському районі Вінницької області працівники поліц...