"Молчи, это судьба!": Лауреати російської премії RU.TV присвятили Криму "пророчу" пісню (відео)

"Вдребезги мир чужой фальши, его не жаль! Вдребезги мир...", - співає Хор Турецького і переконує, що в цьому - любов до півострова.

Хор Турецького. Фото: YouTube.

У Росії музичну премію телеканалу RU.TV 2017 року в номінації "Кращий кліп, знятий в Криму" отримав Хор Турецького за ролик "З тобою і назавжди". Про це повідомляє прес-служба телеканалу, передають Патріоти України.

Хор Турецького в "кримській" номінації обійшов Влада Топалова, Дениса Майданова, Олексія Воробйова і ЮрКісса і Володимира.
До речі, автором композиції-переможця став відомий "кримнашист" Денис Майданів.
Кліп, знятий в Криму, являє двозначну композицію, яка розповідає про любов чи то до дівчини, то чи до окупованого півострову.
"Прочь, прошлого тени на ветру, Запах свободы поутру! Вдребезги мир чужой фальши… Прочь, тень, улетающая вдаль, прошлого миг, его не жаль! Вдребезги мир...", - співають артисти.
Вони впевнені: "С тобой и навсегда! С тобой и навсегда! Пускай идут дожди, пускай летят года… Молчи, это судьба!".
Нагадаємо, що премію телеканалу RU.TV в цьому році отримали і українські виконавці - Ані Лорак, Світлана Лобода, Время и Стекло, Гриби.

Смертельна ДТП на Львівщині: Водій збив двох 10-річних дівчат на самокаті

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:27

У місті Старий Самбір Львівської області іномарка збила двох дівчат, які їхали на самокаті. Про це повідомляє видання "Львівська мануфактура новин", передають Патріоти України. Одну з дівчат, з діагнозом закритий перелом правої руки, скерували до Охмат...

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...