Московське хамство: Знаменита польська спортсменка жорстко затролила російського журналіста-провокатора

Полячка майстерно впоралася з ситуацією і змусила журналіста пошкодувати про усі незручні питання.

Іоанна Єджейчик. Фото: Fightnews.info.

Співробітники телеканалу "Матч ТВ" знову потрапляють в курйозну ситуацію. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на fightnews.info.

Інцидент стався після турніру UFC Fight Night 136, коли гість турніру, екс-чемпіонка UFC в мінімальному жіночому дивізіоні Іоанна Єджейчик, розмовляла з журналістами. Кореспондент телеканалу "Матч ТВ" поставив полячці питання про її фаворита в очікуваному поєдинку Нурмагомедов-Макгрегор. Іоанна відповіла, що вона не любить давати прогнози на бої, тим більше на такі великі. Обидва бійці, за словами Єджейчик, їй дуже подобаються.

Тут і почалося найцікавіше. Брак великих заголовків або жага продовжити хвалити російських бійців змусили журналіста почати провокувати Іоанну на невтішні висловлювання про поведінку Макгрегора. Але полячка майстерно впоралася з ситуацією і напевно змусила журналіста пошкодувати про питання, коли поставила його перед камерою і сама почала допит. В кінці діалогу Іоанна заявила, що російським журналістам не варто нападати на іноземних бійців, які б'ються з росіянами, а потім повернулася в камеру і сказала: "Це був живий приклад тупих питань від журналістів. Велике спасибі!"

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...