Може й людоїдка: в Бразилії знайшли гігантську, 400-кілограмову анаконду (відео)

Величезну змію побачили під час будівництва.

Гігантську 400-кілограмову анаконду знайшли в Бразилії. Кадр з відео.

У штаті Парі на півночі Бразилії будівельники знайшли анаконду гігантських розмірів, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Кажуть, її вага становить приблизно 400 кілограмів. Під час будівельних робіт на ГЕС Белу-Монті стався вибух, коли робітники пішли оглядати місце події, вони виявили гігантську 10-метрову змію.

Здається, вона ще страшніше тієї хижачки, яка була у фільмі "Анаконда". Відео в інтернеті швидко привернуло увагу громадськості, і менше, ніж за місяць, зібрало майже мільйон переглядів.

Однак, багато хто сумнівається в таких гігантських розмірах змії і стверджують, що вся справа в зйомці.

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...