Може, краще було до Москви не їздити: У Кишиневі застрелили сина посла у Росії

На тілі убитого поліцейські виявили три вогнепальні поранення.

Анатол Церану. Фото: Радіо Свобода.

В одній з кишинівських квартир вночі з п'ятниці на суботу застрелили сина відомого у Молдові політолога Анатола Церану. Про це повідомляють Патріоти України.

За даними правоохоронних органів, між чоловіками виник конфлікт, що завершився стріляниною. На тілі убитого поліцейські виявили три вогнепальні поранення. У квартирі, де сталося вбивство, правоохоронці знайшли пістолет марки CZ-858, з якого були зроблені постріли.

Якщо вину затриманого у квартирі 32-річного чоловіка буде доведено, йому загрожує тюремне ув'язнення терміном до 15 років. Батько вбитого – відомий у Молдові політичний аналітик, 66-річний Анатол Церану. Він був послом Республіки Молдова в Москві. Свого часу політолог входив до керівництва партії "Наша Молдова". Сьогодні – директор кишинівського Центру стратегічних досліджень та політичного консалтингу Politicon.

В Україні злетить вартість пального: Ось на які ціни очікувати українцям на бензин і автогаз

субота, 27 липень 2024, 6:55

З 1 вересня 2024 року в Україні почнеться поступове підвищення акцизів на бензин, дизельне пальне та автогаз. Очікується, що ціна на бензин зросте приблизно на 2 гривні за літр, на дизельне пальне - на 1-1,20 гривні за літр, а на автогаз - на 7 гривень...

На Одещині чоловік прямо в ЦТК скаоічив себе пожежною сокирою, аби уникнути мобілізації. Подробиці

субота, 27 липень 2024, 6:00

25 липня у Білгород-Дністровському ТЦК та СП чоловік, якого туди доставили, завдав собі каліцтва, щоб уникнути проходження військово-лікувальної комісії. Потерпілого негайно госпіталізували. Про цю надзвичайну подію повідомили місцеві Telegram-канали,...