"Можемо повторити": Мережу підірвало архівне фото з українським танком у Москві

Користувачі мережі переконані – росіянам не варто бути впевненими у власній непереможності. Розвалився СРСР – розвалиться і сама Росія.

Ілюстрація: wikimapia.orgУ мережі активно поширюють архівну світлину, на якій танк із українським прапором їде вулицями Москви, повідомляють Патріоти України.

Таким чином, волонтери фонду "Повернись живим" нагадали про події серпневого путчу, які привели до розвалу СРСР та створення незалежної української держави.

"Танк. Прапор України. Москва. Серпень, 1991 р." – сказано у підписі до знімку.

Скріншот

Фото активно коментують користувачі мережі: "Москва, 2018 р., Красна площа, танк з українським прапором - чому б ні?", "Звучить банально, але можна було б дописати "Можемо повторити".

Нагадаємо, раніше Forbes пояснив, чому санкції проти Росії не працюють.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...