Муфтій Північного Кавказу вимагає обрізати всіх жінок Росії: Жінки відреагували і розповіли, що треба обрізати муфтію

Голова Координаційного центру мусульман Північного Кавказу Ісмаїл Бердиєв вважає, що треба знизити сексуальність жінок, бо вона до процесу народження дітей не має ніякого відношення.

Муфтій Північного Кавказу закликав обрізати всіх жінок Росії. Фото: amic.ru.

Голова Координаційного центру мусульман Північного Кавказу Ісмаїл Бердиєв виступив з вимогою обрізати всіх жінок. Про це він заявив сьогодні, 17 серпня, повідомляють Патріоти України з посиланням на Інтерфакс.

"Треба всіх жінок обрізати, щоб розпусти не було на Землі, щоб сексуальність зменшилася", - заявив муфтій. Він зазначив, що в деяких населених пунктах в Дагестані така практика існує. За його словами, вимоги жіночого обрізання немає в ісламі. "Але необхідно знизити сексуальність жінок. Якби це стосувалося всіх жінок, це було б дуже добре. Жінку Всевишній створив для того, щоб вона народжувала дітей і їх виховувала. А це (обрізання - ред.) не має до цього жодного стосунку. Жінки від цього не перестають народжувати. А ось розпусти було б менше", - додав Бердиєв.

Як відомо, напередодні на офіційному сайті правозахисного фонду "Правова ініціатива" була опублікована доповідь про практику жіночого обрізання в Дагестані. Наслідки операцій пов'язані зі зниженням чутливості і сексуального потягу жінок, які піддалися цій процедурі.

У доповіді говориться, що жіноче обрізання дуже рідко проводиться в лікарні, тому часто після таємної операції виникають запалення і кровотечу. Саме тому, жінки, які зазнали обрізання, пам'ятають про біль, стресі, багато хто часто не розуміють навіщо їм робили цю операцію, говориться в опублікованій доповіді.

Нагадаємо, практично одночасно із заявою свого колеги протоієрей РПЦ Сергій Чаплін закликав до масових вбивств "внутрішніх ворогів". Він зазначив, що заповідь "не убий" стосується лише вузького кола праведників, а на чолі інтересів суспільства має стояти не людина, а держава.

Жінки не забарилися з реакцією - в соцмережах почали з'являтися дописи:




Шахраї використали соліста гурту ТІК Віктора Бронюка для того щоб ошукати українців

четвер, 2 травень 2024, 2:35

Соліст гурту ТІК Віктор Бронюк заявив, що став жертвою шахраїв. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram. . За його словами, невідомі отримали доступ до його особистого Telegram-акаунту. Вони скористалися великою кількістю його прихильників і...

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...