"Ми чисті люди": У Вишгородському суді дали очікувану відповідь щодо зв'язків з родиною Россошанського

У суді наголосили, що суддя Сергій Купрієнко, який є дядьком Россошанського, з травня 2017 року звільнений Вищою радою правосуддя у зв’язку з поданням заяви про відставку.

Вишгородський райсуд. Ілюстрація:Wikimapia

Працюючи у штаті Вишгородського райсуду Київської області судді не мають жодних зв'язків із вбитою правозахисницею Іриною Ноздровською, членами її родини, а також із Дмитром Россошанським, який вбив її сестру. Про це йдеться у повідомленні на сайті суду, передають Патріоти України за матеріалами Української правди.

У заяві зазначається, що у штаті Вишгородського райсуду перебуває 10 суддів (одна посада судді вакантна), з них діючих фактично 4 судді, які розглядають всі категорії справ.

"Враховуючи інформацію наявну в Інтернет-ресурсах, наголошуємо, що працюючі судді Вишгородського районного суду Київської області не мають жодних зв’язків: а ні родинних, а ні будь-яких інших з Ноздровською І.С., подружжям Дуняк, громадянами Сапатінським М.А. та Россошанським Д.Ю", - сказано у повідомленні.

Також там додали, що суддя Сергій Купрієнко, який є дядьком Россошанського, з травня 2017 року звільнений Вищою радою правосуддя у зв’язку з поданням заяви про відставку.

У прес-службі суду зазначили, що Купрієнко фактично обіймав посаду голови суду в період з жовтня 2007 року до лютого 2012 року.

"Колектив Вишгородського районного суду Київської області співчуває родині з приводу трагічної загибелі Ноздровської І.С. та сподівається на оперативне та ретельне розслідування цієї справи", - сказано в заяві.

Крім того, там додали, що в провадженні суду в період з 2010 по кінець 2017 року перебувало 10 справ, пов'язаних з Ноздровською та членами її родини, та ще 5 справ є наразі.

Також в провадженні суду перебувала справа, яка не підлягає розголошенню.

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...

"Завдяки ним весь патріотизм вивітрився": Ексфутболіст газпромівського клубу несподівано наїхав на владу Росії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:08

Роман Широков, колишній футболіст пітерського Зеніта, спонсором якого є Газпром, заявив, що влада Росії в останні роки посприяла відсутності футбольного патріотизму у РФ. Широков заявив, що саме тому після кар'єри у Зеніті він спокійно грав за принципо...