"Ми граємо в іншу гру": Захарченко хоче, щоб ЗСУ першими відтягнули свої сили з лінії фронту

Ватажок терористів сподівається, що Українська Армія повірить у його чесність та відступить першою

Фото: atn.ua

Олександр Захарченко, ватажок "ДНР", заявив, що терористи дочекаються, поки українські війська першими відведуть озброєння та сили. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Новости Донбасса".

"Все равно будем смотреть, как Украина будет выполнять. Мы в этот раз играем в другую игру: сначала пускай Украина оттянет свои подразделения, потом – мы", - заявив терорист.

За словами Захарченка, пыдписання ним документу було "жестом доброй воли". Також Захарченко зазначив, що документ передбачає варіант, при якому угоду буде розірвано.

"Вариант, что мы не будем отводить (вооружение, - ред.) – первое – если Украина не будет выполнять договорённости, которые сама подписала. Это может быть причиной для возобновления боевых действий.

О фактическом перемирии, я вам скажу честно, что его на самом деле нет. Стрелковые бои как продолжались, так и продолжаются. Да, снизились обстрелы артиллерии и минометов, н они до сих пор присутствуют. Это подтверждают недавний обстрел Зайцево, это – сегодняшний обстрел "промзоны", - сказав лідер бойовиків.

Що буде, якщо ТЦК не встигнуть за 60 днів обробити заявку на оновлення даних - роз'яснення юриста

понеділок, 29 квітень 2024, 2:35

Відповідно до нового закону про мобілізацію в Україні, чоловікам призовного віку буде потрібно протягом 60 днів уточнити свої облікові дані у Центрах комплектування. Електронне оновлення даних ще не працює. За нинішніх умов ТЦК доведеться ставити на об...

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...