"Ми хвилюємося за життя наших рідних, друзів, знайомих - усіх, хто щодня користується метро": Мешканці Оболоні в Києві обурені будівництвом ТЦ (відео)

Жителі району домагаються того, щоб скандальну забудову заборонили, як небезпечну для життя.

Скандальне будівництво ТЦ "Оазис" на Оболоні. Фото:kiev.unian.net

У столиці відбудеться мітинг проти будівництва ТЦ "Оазис" над станцією метро "Героїв Дніпра". Місцеві жителі домагаються того, щоб будівництво заборонили, як небезпечне для життя. Про це пишуть Коментарі, передають Патріоти України.

"Ми дуже не хочемо, щоб синя гілка метро закрилася, ми хвилюємося за життя наших рідних, друзів, знайомих - усіх, хто щодня користується метро! Ми хочемо, щоб наш район був квітучим і зеленим! Щоб сюди було приємно приїжджати після важкого робочого дня ... ", - кажуть місцеві жителі, додаючи, що київська влада з цією думкою рахуватися не хоче.

На думку деяких експертів, будівництво ведеться з порушеннями всіх норм. Також вони не виключають, що в разі обвалу загинуть десятки, а то і сотні людей.

У столичному метрополітені, в свою чергу, запевняють, що роботи ведуться без порушень і забудовник отримав всі необхідні дозволи.

Однак в соцмережах вже поширюють знімки тріщин, які нібито з'явилися на станції після початку будівництва.

Хіба мертвими ляжуть... Росія обіцяє роздавати по два гектари української землі кожному окупанту, - ЦНС

середа, 15 травень 2024, 8:58

Країна-агресор Росія придумала черговий спосіб заохочення своїх громадян іти воювати проти України. За участь у путінській "СВО" росіянам тепер обіцяють по два гектари окупованої української землі. Насамперед йдеться про тимчасово захоплені райони Доне...

Платіжка надійде за кожен "зайвий" квадрат: Українці зобов'язані сплатити податки за квартири, які давно купили

середа, 15 травень 2024, 8:30

Українці до 1 липня отримають платіжки за нерухомість від податкової. Платити потрібно за квартири та будинки, площа яких перевищує встановлену норму. При цьому плата стягується за кожен "зайвий" квадратний метр. Так, норма для квартири становить 60 кв...