"Ми крокуємо за них, ми віддаємо данину хлопцям, які захищають нашу Батьківщину!": бійці АТО з радісним нетерпінням чекають Параду

Волонтери та воїни вимагають від деяких активістів не псувати їм Свято Незалежності, підбірку влучних цитат наших хлопців опубліковано в мережі

"Не переймайся, сонечко, ми захистимо ваше майбутнє навіть ціною свого життя!". Репетиція Параду-2016. Київ. Фото: "Апостроф"

У мережі активно обговорюють тему Параду до Дня Незалежності. Наші захисники, хлопці, які воюють за нашу Батьківщину, вважають Парад необхідним та дуже вдячні столиці за планування його проведення. Є й ті, хто намагається зіпсувати воїнам та патріотам свято, критикуючи то форму, то армію, то сам Парад. Підбірку цікавих думок відомих людей на цю тему підготував сайт "Депо", інформують Патріоти України.

Кіборг Євген Жуков (позивний "Маршалл") висловився про Парад влучно та емоційно: "Як я рад, як я рад, що я їду на парад. :) Погортав стрічку: зрада, показуха, форма тощо. Будучи курсантом, ми з моїм підрозділом ходили маршем на Хрещатику два рази – два паради. Це вогонь! Вогонь в серцях хлопців! Вогонь в серцях людей, які прийшли подивитися!

Йти з високо піднятою головою, з чистою і розгорнутої душею, йти з максимальною емоцією і адреналіном, ретельно приховуючи їх високо піднятим підборіддям, під "праве вушко вище лівого" дивлячись на груди четвертої людини в строю, тримаючи зброю на грудях... іііііііііі РАЗ... Віддаватися, віддаватися чітко контролюючи крок і рівняння в шерензі... Ловлячи поглядом натовп людей, які прийшли порадіти, по позіхати, покритикувати... І не ділячи на категорії йти, потужно ступаючи на гарячий асфальт, дивитися і пишатися! Пишатися тим, що у нас є! Ми розвиваємося, цінуйте наші досягнення.

Так, це ми – війська, солдати своєї країни. Ми максимально вигострюємо крок, до тремтіння… До тремтіння в серцях оточення, оточення наших громадян, які прийшли нас підтримати! Ми є, і ми служимо своїй країні, служимо Україні. І ми чекаємо, ми сподіваємося на максимальну підтримку, ми сподіваємося на любов, на повагу наших громадян.

Ми крокуємо за тих хлопців, які віддали життя за нашу країну, за наші сім'ї. Таким чином ми віддаємо данину хлопцям, хлопцям які зараз знаходяться на позиціях і виконують бойові завдання, хлопцям, які втратили частки своїх тіл... Ми крокуючи з високо піднятою головою і гордістю, пам'ятаємо кожного, пам'ятаємо їх доблесть і честь. Ми армія! Ми сім'я! І ми є, цього не відняти!

І хто б що ні говорили, в строю йдуть і герої України, і хлопці яким ще не випала важка доля побачити бездиханне тіло свого близького друга, з яким зранку пили каву і говорили про дівчат, жартували про минулий бій, як хто натуптв і обі....ався. Але вони всі служать народу України.

Поважайте нас. Любіть і підтримуйте. І цей жест – жест честі і доблесті! Я пишаюся тим, що ношу форму. Я боєць, мать його!

Так, може я скоро загину за свою сім'ю, за маму, за тата, за друга, за бабусю, яка продає картоплю зі свого городу... Але зараз у мене є завдання, завдання у центрі столиці – нести високе звання Захисник свого народу!

Я … морпіх! Я … льотчик! Я ... піхотинець! Я ... десантник! Я ... прикордонник! Я ... спецназівець! Я ... танкіст! Я ... зв'язківець! Я ... моряк! Я ... нацгвардієць! Я … солдат! Солдат своє країни. Ми є і ми поруч! Поважайте і цінуйте нас! Ми з честю несемо, це звання! Цінуйте нас! Адже це не так вже й складно, перебуваючи в мирі і спокої!

Хлопці молодці, і я їх повністю підтримую. Відкиньте всі амбіції і злість, не вплутуйте політику, це наші хлопці. І вони будуть йти для нас, для лікарів, юристів, трактористів, бібліотекарів, сиріт, інвалідів, продавців, для всіх без обмежень і ярликів. Для людей України!
Цінуйте їх, вони є, і вони вас захищають, поважайте війська!

А хто вважає це показухою або ще якимось гівном – це ваша думка. І не поширюється її на тих хто дійсно робить титанічну роботу для вас же!"

Гарно сказав і підполковник Микола Журавльов: "Цим парадом ми покажемо демонстрацію сили і міці Збройних сил України та інших військових формувань та правоохоронних органів. Я, як військовий комісар, вважаю, рішення командування провести такий парад позитивним. Тому що якщо не показувати нашу міць, рішучість своїх дій, то агресор цим буде користатись, як це було в 2014-му році. Противник веде проти нас інформаційно-пропагандистську війну, і нам також треба цим займатись. І демонстрація своїх сил – це один з елементів цієї інформаційної війни".

Серед тих, хто не бажає віддавати цим Парадом данину нашим захисникам, є волонтер Ілля Лисенко ("Хоттабич"), волонтер Юрій Касьянов (улюбленець росЗМІ), та демобілізовані Ольга Омельчук, Олександр Підкамінний, Олексій Подольний та Андрій Облещук. Їх слова обурили десятки наших Воїнів та патріотів.

Напередодні Свята антиукраїнська пропаганда намагається деморалізувати нашу Армію різними способами. Але більшість волонтерів виступає за Парад. "Зараз Парад - це не показуха, це обличчя живих героїв", - кажуть справжні патріоти.

Не можна дозволити будь-кому зіпсувати Свято для наших Захисників! Слава Україні! Героям Слава!

Міць техніки на Параді викликає гордість за нашу Державу. Фото: "РБК"


Наші захисники чекають на Парад до Дня Незалежності із нетерпінням. Фото: "Преса України"


Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...