"Ми всі живемо в одній країні": Оксана Марченко розповіла, за що любить російську мову

"Рано чи пізно доведеться зупинитися, пробачити один одного, тому що ми - один багатонаціональний український народ, ми живемо в одній країні і будемо в ній жити!", - каже відома телеведуча і дружина Віктора Медведчука.

Оксана Марченко. Фото: Tv.ua.

Українська ведуча і дружина Віктора Медведчука Оксана Марченко розповіла, що її рідною мовою є українська, яку вона любить так само, як і російську. Про це вона повідомила в інтерв'ю "КП в Україні", передають Патріоти України.

"Ми всі живемо в одній країні, незалежно від іноді полярних поглядів. І сьогодні, щоб її зберегти, ми повинні поважати право кожного на свою власну думку по відношенню до історії, релігії, мови.

Наприклад, українська - моя рідна мова, яку я люблю так само, як і російську, якою часто говорю, читаю, спілкуюсь з людьми. А хтось інший російську мову ненавидить, і той, хто ненавидить її, не повинен впливати на моє право любити і використовувати російську мову. Тим більше мені це гарантує Конституція України!", - розповіла вона.

В Україні хочуть запровадити нове маркування товарів у магазинах та в рекламі: Що зміниться

субота, 20 квітень 2024, 12:29

В Україні запропонували маркувати продукцію брендів, які досі не вийшли з російського ринку. У разі, якщо до законодавства внесуть відповідні зміни, маркування таких товарів стане обов'язковим не лише на прилавках магазинів, а й у рекламі, передають П...

Естонія змінює правила навчання для дітей українських біженців: Що треба знати

субота, 20 квітень 2024, 11:58

Влада Естонії ухвалила закон, що дозволяє виключати зі шкіл та дитячих садків дітей українських воєнних біженців, які покинули Естонію, не повідомивши про це навчальний заклад. Про це повідомила пресслужба парламенту країни, передає ERR, передають Пат...