"Ми зобов'язані примиритися. У мене серце кров'ю обливається четвертий рік": Український актор Горбунов висловився про стосунки з РФ

Також артист виступив проти всіх заборонених списків, які ускладнюють життя людям з обох країн.

Олексій Горбунов. Фото:https://day.kyiv.ua

Народний артист України, актор театру і кіно Олексій Горбунов заявив, що українці зобов'язані примиритися з росіянами, щоб закінчилася війна. Про це передає ТСН, зазначають Патріоти України.

"Ми зобов'язані примиритися. Оскільки, по-перше, це вже дуже довго триває і люди гинуть з усіх боків. І завдання всіх людей - закінчувати війни взагалі і знаходити вихід", - заявив він.

При цьому актор зазначив, що не знає, скільки часу може зайняти примирення.

"Я не можу знати цього, я не політик. Але у мене серце кров'ю обливається четвертий рік. Я чекаю не дочекаюся, коли це все закінчиться", - сказав Горбунов.

Також артист виступив проти всіх заборонених списків, які ускладнюють життя людям з обох країн.

"Я вже три роки про це говорю - я проти всіх списків, я проти всього, що приносить "геморой" людям, проти всіх заборон і правил, які ускладнюють життя людей з усіх боків", - додав він.

Крім того, Горбунов підкреслив, що художники з Росії, з якими він дружить, добре відгукуються про Україну і переживають за неї.

"Все добре вони думають. Люблять і переживають так само, як і ми. Вони - мої брати - як були, так і залишилися. І Сергій Шнуров також, хоча давно ми не бачилися. Але вони залишилися для мене братами", - підсумував актор .

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...