"Ми зупинили Росію майже на голому ентузіазмі, а тепер з гарантією 100% захистимо Батьківщину. Вважаю, що це передсмертна агонія імперії зла", - Герой України, легендарний полковник Гордійчук (відео)

Полковник підкреслив, що український народ дуже сильно допоміг армії, а волонтери привозили на передову спорядження, яке дозволило врятувати життя багатьох солдатів.

Ігор Гордійчук. Фото: скрін відео

Нинішня українська армія зможе гарантовано зупинити російську агресію. Таку думку висловив Герой України, начальник Київського військового ліцею імені Івана Богуна, генерал-майор Ігор Гордійчук в ефірі програми "Шустер LIVE", передають Патріоти України.

"У порівнянні з тим, що було, коли ми починали війну, якщо тоді ми змогли це зробити, практично не маючи нічого ... У нас був бронежилет 18 кг, з яким неможливо було виконувати завдання, каска, яку можна пробити простим камінчиком" , - розповів він.

Гордійчук підкреслив, що український народ дуже сильно допоміг армії, а волонтери привозили на передову спорядження, яке дозволило врятувати життя багатьох солдатів.

"Якщо ми тоді відносно на голому ентузіазмі, тоді змогли зупинити Росію, то зараз в кілька десятків, а то й в сотні разів, набагато сильніші наші можливості. І ми з гарантією 100% зможемо захистити свою Батьківщину. І що б вони там, яких би не застосовували заходів ... Я взагалі вважаю, що це передсмертна агонія імперії зла", - підсумував він.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...