"Михаил Сергеевич, Раиса Максимовна и мелкий гоблин": Росіян розлютив знімок Путіна з Горбачовим

Ось так воно і відбувається. Спочатку носиш комусь валізу, а потім вирішуєш долю цілої країни...

Ніхто не забув, що спочатку Путін носив валізу. Ілюстрація: ТАСС.

Мережу розбурхало історичне фото, на якому президент РФ Володимир Путін зображений із першим і останнім президентом СРСР Михайлом Горбачовим. Кадр був опублікований у Instagram головним редактором "Эхо Москвы" Олексієм Венедиктовим, передають Патріоти України.

Нинішній російський лідер стоїть за спиною Горбачова під час інтерв'ю і уважно спостерігає за діями свого попередника. Користувачі бурхливо відреагували на фото. Багато з них зазначили, що Путін вже тоді знав, куди влаштуватися. При цьому, росіяни здивувалися, що в ті часи ніхто не розглянув суті нинішнього президента.

"Ось так воно і відбувається. Спочатку носиш комусь валізу, а потім вирішуєш долю цілої країни", "А головного ми не помітили", "Як вони в ньому нічого не розгледіли", "Мимоволі пригадуються слова пісні: І носій такий молодий","Виростив шавку", – написали в коментарях.

Дехто також помітив, що в Росії спостерігається кругообіг влади. Так, Путіна попередили про небезпеку в його оточенні. "Десь у шістках Путіна бігає той, хто займе потім його місце", – зіронізували в мережі.


Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...