"Милі сваряться", або З олігархів майже в пролетарії: Вадим Рабінович "пролетів" у суді з Льовочкіним та "попав" на шалені гроші

У рішенні суду зазначено, що Вадим Рабинович не мав повноважень діяти від імені держави Україна і отримувати дозвіл на тимчасову судову іпотеку на власність компаній Льовочкіних на території Франції.

Вадим Рабинович. Фото: Bigmir.net.

Народний депутат Вадим Рабинович програв суд проти компаній Льовочкіних. Суд великої інстанції Ніцци (Франція) ухвалив стягнути з нардепа судові та інші витрати на суму понад півмільйона євро, передають Патріоти України.

У рішенні суду зазначено, що Рабинович не мав повноважень діяти від імені держави Україна і отримувати дозвіл на тимчасову судову іпотеку на власність компаній Льовочкіних на території Франції. Таким чином він привласнив собі право звертатися до іноземного суду від імені України. Своєю постановою суд скасував дозволи на тимчасову реєстрацію судової іпотеки.

Йдеться про будинок площею 1163 м² і ділянку, що займає 9387 м² в Ніцці. У своїй декларації Сергій Льовочкін повідомив, що має «безкоштовне право користування, надане рідною сестрою, яка є бенефіціарним власником юридичної особи - власника об'єкта».

Як відомо, навесні цього року Рабинович заявив, що Льовочкін купив цю віллу за 40 млн євро незаконно. Щоб заарештувати це майно необхідно було внести в якості застави 1% (400 тисяч євро) від ринкової вартості нерухомості, що і зробив Рабинович.

Адвокат Ден Шефет, який представляв інтереси Юлії Льовочкіної і її компаній, заявив, що вони будуть вимагати від Рабиновича компенсацію. «Я допускаю подальше переслідування Рабиновича за зловмисне використання французького правосуддя... З урахуванням того, що він вже втратив близько 400 000 євро сплаченого ним мита за реєстрацію цієї безпідставної судової іпотеки, загальні втрати пана Рабиновича в результаті даного судового процесу перевищать 500 тис. євро», - сказав Шефет.

Джерело: InfoResist

Коли житлове питання стоїть гостро: Українські полярники показали домівку пінгвінів-верхолазів (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 5:00

В Антарктиці українці знайшли гніздо пінгвінів у незвичайно високій "точці". Учасники антарктичної експедиції зафіксували гніздування пінгвінів на висоті 295 метрів над рівнем моря. Про дивовижу повідомили у Національному антарктичному центрі України. ...

Перевірте своє! Названо прізвища, які вказують - ваші предки вели розгульне життя

вівторок, 19 березень 2024, 3:25

Деякі українці отримували родові імена за рисами характеру, професіями чи особливостями зовнішності. Існує перелік українських прізвищ, які давали справжнім ловеласам, передають Патріоти України. На генеалогічному порталі "Рідні" можна дізнатися, які у...