Мирного неба над головою і здійснення мрій: Бійці АТО на передовій привітали українців з Днем незалежності (відео)

У своїх побажаннях українські захисники висловили надію на те, що вже наступного року День незалежності святкуватиметься без військових дій.

Скрін відео

У мережі з'явилося відео, на якому українські військові, які перебувають у зоні АТО, вітають українців з Днем Незалежності України. Відео опубліковане на YouTube-каналі "Військового телебачення України", зазначають Патріоти України.

"Сподіваюся, що День Незалежності України вже наступного року буде проходити без військових дій. Ми все робимо, щоб наблизити цей час. Морально підтримуйте нас, чекайте, всього вам найкращого", - сказав військовий з позивним "Костиль".

Призупинення консульських послуг для українських чоловіків: У МЗС розвіяли низку міфів, які викликали резонанс

четвер, 2 травень 2024, 7:48

Після рішення призупинити консульські послуги для українських чоловіків призовного віку з'явилася низка міфів щодо цього питання, передають Патріоти України з посиланням на пресслужбу Міністерства закордонних справ України. Міф перший . Перший міф пол...

Це буде справжній прорив! Генетик розповів, коли вчені зможуть кардинально продовжити життя людини

четвер, 2 травень 2024, 7:37

Перші спроби кардинально продовжити життя людства в перспективі очікуються в межах найближчих двадцяти років. Про це розповів генетик і біогеронтолог, кандидат біологічних наук Олександр Коляда в інтерв'ю "РБК-Україна", передають Патріоти України. "За ...