"Миша, я голосую "за"! Оцени это, друг... С тебя большой магарыч": Журналісти "спалили" нардепа Барну на переписці в Раді (відео)

Федір Барна з БПП у Миколаївській ОДА погодив своє особисте голосування і голосування всієї фракції "БПП" за надання гірничого відводу ТОВ "Південний кар'єр" для розробки родовища пісків "Вознесенське - 1".

Федір Барна. Фото:https://news.pn

Депутат Миколаївської обласної ради від партії "Блок Петра Порошенка" Федір Барна погодив своє особисте голосування і голосування всієї фракції "БПП" за надання гірничого відводу ТОВ "Південний кар'єр" для розробки родовища пісків "Вознесенське - 1" з людиною, чиє ім'я у нього в телефоні підписано як "Міша Мультик". Листування Барни з цим чоловіком зафіксував на фото кореспондент видання Преступности.НЕТ, інформують Патріоти України.

"Миша, я голосую за лично и все за! Оцени это друг))) Сейчас будет голосование… С тебя большой магарыч!))) Я дам всей фракции голоса" - написав депутат Барна.

На це "Міша Мультик" відповів смайликом.

"Решение принято. Поздравляю"- відповів депутат.

"Пацанячий поступок" - написав у відповідь "Міша Мультик".

Паралельно з цим Федір Барна вів переписку з главою Миколаївської обласної ради Вікторією Москаленко, яка написала Барні, щоб той відразу написав "мультик".

"Он уже знает", - відповів Федір Барна, при цьому набираючи наступне повідомлення з текстом "Ты понимаешь, что я в конфликт вступил в Давидом?".

Відзначимо, що т.в.о. начальника Головного управління Національної поліції в Миколаївській області Віталій Гончаров в грудні 2015 року називав людину на прізвище Тітов миколаївським кримінальним авторитетом, "якого на сьогоднішній день в світі називають "Мультик".

Тим часом, побачивши те, що кореспондент сфотографував депутата за цим листуванням, Федір Барна підійшов до нього і сказав, що це його особисте листування і що журналіст не має права його публікувати, на що кореспондент відповів йому, що депутат перебуває на своєму робочому місці, а тому, якщо не хоче, щоб щось потрапило в камери, то це виключно його право не демонструвати це журналістам, а листуватися в коридорі.

Після цього Барна став писати кореспонденту, пропонуючи йому відкупитися грошима за те, щоб журналіст видалив ці фотографії. На це журналіст став "виводити" депутата на конкретику, в результаті чого Федір Барна запропонував гроші. На це кореспондент в якості експерименту запропонував ціну, написавши слово "Три", але депутат став торгуватися, намагаючись зменшити суму.

В результаті депутат Барна вирішив "спрацювати на випередження", вийшовши на трибуну в залі Миколаївської обласної ради з заявою про те, нібито це журналіст вимагає у нього гроші за фотографії.

Примітно, що глава Миколаївської обласної ради Вікторія Москаленко, яка також виявилася героєм листування, почала люто виступати на підтримку депутата.

У Міноборони розповіли, чи з'являться ТЦК за кордоном та чи будуть вони вручати повістки

четвер, 25 квітень 2024, 16:42

Територіальні центри комплектування і соціальної підтримки не будуть працювати за кордоном. Вручення повісток за межами України виглядає нереальним, передають Патріоти України з посиланням на речника Міністерства оборони Дмитра Лазуткіна. "ТЦК за кордо...

Чи можна жінкам приходити до церкви в штанах: У ПЦУ дали відповідь

четвер, 25 квітень 2024, 16:30

До храму жінки можуть заходити у штанах. Подібних заборон насправді не існує, повідомили в Православній Церкві України, передають Патріоти України. "Немає в нашій Церкві такої заборони. Та й в інших Православних Церквах світу (окрім МП, очевидно) подіб...