Квартира на Франка: "Передам 300 тис. у.е. для покупки", - у мережі з'явилась смс-ка, котру Онищенко наче відправив Сергію Лещенку (фотофакт)

СМС-ка як доказ. Нардепа "вдарили" тим самим, по тому ж місцю.

Олександр Онищенко. Фото:http://www.umoloda.kiev.ua/

Після демонстрації народним депутатом Сергієм Лещенком в прямому ефірі ток-шоу "Шустер LIVE" нібито смс-листування нардепів Ігоря Кононенка та Олександра Онищенка, у мережі Facebook опублікували нову смс-ку "від Онищенка". Вона з'явилася на сторінці групи Only Truth, зазначають Патріоти України.

Таким чином користувачі соцмереж за допомогою фотожаби нагадали нардепу Лещенку про недавню купівлю квартири за 7 млн грн.

Раніше Лещенко оприлюднив нібито смс-переписку між нардепом-втікачем Олександром Онищенком і нардепом Ігорем Кононенком по поставках газу на "Центренерго"

"Ціна однієї цієї смски, виходячи з розрахунків, 7 млн гривень", - написав Лещенко на своїй сторінці в Facebook.

ЯК відомо, в кінці серпня Лещенко придбав квартиру площею 192 квадратних метра в новобудові у центрі Києва. Пізніше були оприлюднені документи на купівлю квартири, в яких зазначено, що гроші - 7,5 млн гривень - були сплачені з рахунку в Сбербанку РФ.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...