​Мистецтво жити в Парижі: В самому центрі "столиці світу" створили унікальну квартиру трансформер на 8 квадратних метрів (фотофакти)

Секрет успіху в незвичайному дизайні, який нагадує іграшку-трансформер. Кухня, ванна, спальня займають своє місце по черзі на скромних метрах.

У зв'язку з катастрофічною нестачею вільного простору в головному мегаполісі Франції, кожен квадратний метр стає на вагу золота. Так, в одному зі старовинних будинків Парижу невелику кімнатку перетворили в крихітну, але затишну квартирку, повідомляють Патріоти України з посиланням на «Нескучные новости». Незважаючи на такі мініатюрні розміри, вона цілком функціональна.

Французька студія дизайну Kikoto займалася переробкою квартири в Парижі. Найбільша складність проекту полягала в тому, що площа житла становить всього 8 квадратів. І на цьому просторі дизайнери змогли вмістити все необхідне для проживання однієї людини. Вийшла справжня квартира-трансформер.

Принцип цієї квартири заснований на вбудованих шафах і нішах. Всі речі, стіл, стільці, посуд та інше «заховані» за плоскими дверцятами. Самі дизайнери порівнюють квартиру з багатофункціональним швейцарським армійським ножом, в якому все компактно складено.



У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...